Basic information about DCMN/Affiliate Marketing

1. What is DCMnetwork & what do we do?

Answer: DCMnetwork is an Affiliate Marketing firm with its headquarters based in Dubai, UAE for almost 6 years and has been growing since day one with a goal to be the leading Affiliate Marketing company in the MENA region.

2. What is Affiliate Marketing?

Answer: Affiliate marketing is a type of performance-based marketing in which a business rewards one or more affiliates for each visitor or customer brought by the affiliate's own marketing efforts.

3. How does Affiliate Marketing work?

Answer: Simply put, online merchants (anyone who is selling a product) pays a commission to affiliate websites for sending buyers to them. It is up to the online merchant to decide if they want to pay a commission per sale, per click, per 1000 impressions and so on. They can even pay a percentage of sales (CPS) or a fixed amount per sale (CPA). Online merchants can also buy ‘space’ on an affiliate website in the form of display banners and ads.

4. How can I make money from Affiliate Marketing?

Answer: If you can send users to an advertiser’s website by placing a banner on your own website or writing an article containing text links, posting an update on your social media profile etc. then you can become an Affiliate! If the users you sent then convert to actions like sales or registrations then you will receive a commission for these actions.

5. How long has DCMnetwork been in the market for?

Answer: DCMnetwork has been on the market for more than 8 years

6. Are there any charges to join the DCMnetwork?


Answer: DCMnetwork is completely free for everyone to use with no hidden charges at all!

7. What is the process to join DCMnetwork?

Answer: For advertisers, you can register on http://members.dcmnetwork.com/advertiser_signup
For publishers, you can register on http://members.dcmnetwork.com/signup

8. What is the difference between an affiliate marketer like DCMnetwork and other traditional companies?

Answer: DCMnetwork works on a Performance-based model which means a payment only has to be done if a sale is generated, if not then no payment needs to be made. Also, DCMnetwork has partnerships with the leading advertisers and publishers in the region which would provide you with an additional edge over the others.

9. What does it mean that DCMnetwork works on a Performance-based model?

Answer: Performance-based advertising, also known as pay for performance advertising, is a form of advertising in which the purchaser pays only when there are measurable results such as sales generated and fixed number of clicks etc.

10. Where is the DCMnetwork headquarters located?

Answer: DCMnetwork headquarter is located in Platinium tower, Cluster I, JLT, Dubai, UAE.

11. What should I do if I still have more questions about DCMnetwork?

Answer: Contact us through this link https://www.dcmnetwork.com/contact-us/

 

 

Was this article helpful?
0 out of 0 found this helpful
Have more questions? Submit a request

Comments

0 comments

Please sign in to leave a comment.